Mese și scaune

Mese și scaune

Mese și scaune

Mese și scaune din lemn masiv, confecționate cu atenție la fiecare detaliu

Pentru a obține un aspect plin de rafinament al livingului tău, prezența unei mese deosebite este un element cheie. Aceasta poate deveni o piesă centrală a designului, de aceea, alegerea ei trebuie făcută cu grijă. Astfel, toți invitații se vor bucura de clipe de neuitat într-un cadru distins.

Consultă oferta bogată de mese și scaune din lemn masiv în stiluri variate, pentru a descoperi cu ușurință produsele potrivite pentru amenajarea locuinței tale. Acestea fac parte din colecții inspirate din direcții stilistice renumite, utilizate în designul interior de-a lungul timpului. Cu ajutorul pieselor de mobilier de calitate, vei obține un aspect atemporal al încăperii.

Set cu masă și scaune din lemn masiv pentru amenajari vintage sau moderne

Indiferent de stilul ales pentru amenajarea sufrageriei tale, o masa cu scaune din lemn masiv se integreaza usor în ansamblul vizual. Poți alege mese în nuanțe clasice, precum maroniu sau alb, dar și în culori neconvenționale, care vor adăuga un element inedit oricărei încăperi.

Și formele variază, fie ca este vorba despre o masa pentru cafea sau despre una pentru dining. Acestea pot fi rectangulare sau rotunde, în funcție de specificul colecției din care fac parte. De asemenea, designul scaunelor este variat. Poți opta pentru modele cu spatar din lemn sau tapițat cu diferite tipuri de materiale. Oferta nu este limitată la produsele afișate, ci poți să soliciți propriile combinații de finisaje și tapițerii, pentru a obține aspectul dorit în livingul tău.

Filtre active