Mese

Mese și scaune

Mese

Masă din lemn masiv în stil modern sau vintage, esențială pentru o amenajare reușită a livingului

Masa pentru living sau dining este un element esențial al unui design reușit, admirat de toată lumea. Pentru a atrage complimentele tuturor celor care intră în casa ta, alege o masă și scaune din lemn masiv, care vor adăuga rafinament amenajării tale, indiferent de abordarea stilistică a acesteia.

Ai la dispoziție diferite modele de produse moderne sau cu aspect vintage, tapițerie, finisaje și materiale de cea mai înaltă calitate. Designul acestora este inspirat din cele mai populare stiluri din trecut, care au exprimat mereu distincție și au rămas de referință până în prezent.

Mese din lemn masiv potrivite pentru bucătării sau livinguri de diferite dimensiuni

În oferta Moldwood regăsești produse potrivite pentru bucătării și sufragerii mici sau spațioase, pentru a putea alege o piesă de mobilier care să se integreze în mod ideal în ansamblul amenajării tale de interior. Fie ca este vorba despre modelele clasice, extensibile, pliante sau compacte, toate produsele urmează același principiu al calității materialelor și a modului de realizare.

În afară de dimensiuni, varietatea apare și la nivelul formei și a culorilor. Poți alege o masă rotundă, ovală sau rectangulară, într-o nuanță clasică sau una inedită, pentru ca această piesă de mobilier să reprezinte punctul central al amenajării tale. Alături de mesele de dining, poți alege și mese de cafea sau scaune din aceeași colecție, realizate din tapițerii și tipuri de lemn natural la alegere, precum stejarul, rafinate și modelate cu atenție pentru detalii.

Filtre active