Scaune

Mese și scaune

Scaune

Scaune din lemn masiv, pentru mese într-o atmosferă plină de rafinament

În afară de masa potrivită pentru livingul sau pentru bucătăria ta, trebuie să ții cont și de alegerea adecvată a scaunelor. Acestea adaugă un element decorativ încăperii și întregesc designul interior pe care îl creezi în căminul tău. Astfel, vei putea să îi uimești pe toți cei care îți trec pragul pentru a lua parte la mese festive sau poți avea un cadru rafinat pentru a lua masa zi de zi.

Ai la dispoziție diferite modele de astfel de piese de mobilier din lemn masiv, cu șezut tapițat cu diverse tipuri de materiale textile somptuoase. Acestea pot avea spătar modelat din lemn sau tapițat, în funcție de colecția aleasă și de preferințele individuale de design.

Scaune de lemn pentru a crea o atmosfera distinsa in living

În oferta Moldwood regăsești produse cu aspect vintage, care îți aduc în locuință stilurile rămase populare de-a lungul timpului, sau produse moderne, prin intermediul cărora poți exprima adeziunea ta față de tot ce este nou în materie de design interior. Poți alege nuanțe clasice, precum alb, albastru sau bej, dar poți să optezi și pentru variante de culori mai neconvenționale, pentru a adăuga un element inedit. De asemenea, poți personaliza scaunele pentru livingul tău și la nivelul modelelor tapițeriei, care pot fi adaptate caracteristicilor proprii amenajării tale. Bineînțeles, produsele din această categorie pot fi folosite și în alte încăperi, precum biroul de acasă.

Consultă fiecare colecție de piese de mobilier pentru sufragerie, pentru a descoperi seturi de mese și scaune, precum și alte tipuri de mobilă creată pentru a forma un tot unitar armonios, precum mesele de cafea.

Filtre active