• Stoc epuizat

Comodă MALIBU

Aveți nevoie de spațiu suplimentar de depozitare? Comoda Malibu vine în ajutorul dumneavoastră. Cu un design modern, în stil minimalist, ea se va potrivi perfect în dormitor.

O comodă este o piesă de mobilier lemn masiv esențială pentru orice dormitor. Prin spațiul de depozitare suplimentar creat pentru piesele dvs. vestimentare veți putea să creați un spatiu comod și ordonat.

Având o lățime de doar 50 cm nu va ocupa foarte mult loc însă compartimentarea specială va face ca obiectele dvs. personale să încapă fără probleme.

Piesele de mobilier lemn masiv de la Moldwood sunt fabricate cu pasiune și cu o atenție la detalii sporită. 

Această comodă precum si toate piesele din colecția Malibu pot să fie realizate la comandă și, în funcție de preferințele dvs. în materie de accesorii și finisaje prețul se poate modifica. 

Vă așteptăm în magazinul de mobilă Moldowood din București, cartier Ghencea, pentru a vă prezenta întreaga noastră colecție de mobilier din lemn și a alege cea mai potrivită configurație pentru dormitorul dvs.

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.