Birou MALIBU
  • Stoc epuizat

Birou MALIBU

Lemnul masiv și durabil din care este realizat acest birou, detaliile atent lucrate și design-ul plăcut care se remarcă prin eleganță și prin simplitate, reprezintă completarea perfectă pentru un living modern sau clasic.

Piesele de mobilier din lemn masiv își păstrează frumusețea și durabilitatea pe termen lung. Acest birou cu dimensiuni generoase este potrivit pentru momentele în care vreți să studiați sau să lucrați în cele mai bune condiții.

Acest birou se realizează la comandă, respectând dorințele și specificațiile dvs., astfel încât să vă puteți bucura de o piesă de mobilier lucrată manual perfectă pentru living-ul dvs. Fiind o piesă de mobilier cu un design simplu, poate să completeze armonios orice stil de amenajări interioare.

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.