Bufet VERONA

Bufet VERONA

În casele moderne spațiul de depozitare este foarte important, iar un bufet din colecția VERONA reprezintă o adiție foarte bună în design-ul living-ului dvs. întrucât vă va permite să depozitați toate obiectele importante pentru o cină excepțională.

Acest bufet din colecția VERONA este fabricat din lemn masiv de calitate și prezintă o serie de detalii atractive care pot să îl transforme în elementul central.

Colecțiile de mobilier lux lemn masiv de la Moldwood reprezintă o modalitate simplă prin care să subliniați eleganța și caracteristicile unui stil de amenajări interioare rafinat.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.