Canapea CHESTER
  • Stoc epuizat

Canapea CHESTER

Un piano bar? Un birou nobil? O cameră de zi modernă? Sau chiar una clasică? Indiferent de stilul spațiul pe care îl deții, canapeaua Chester se va integra perfect. Spătarul capitonat, brațele masive și pernele de șezut generoase sunt elemente ce sublianiază ideea de confort dar în aceeași timp de eleganță a unei astfel de canapele din piele.

Te așteptăm la showroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea pentru a te ajuta să personalizezi acest model, ea fiind disponibilă în mai multe variante de culori.

Descarcari

Schițe colecția CHESTER

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (119.99KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.