Canapea extensibilă GRANADA
  • Stoc epuizat

Canapea extensibilă GRANADA

Îți place mobilierul de lux, ce adoptă un stil clasic, solemn și impunător? Atunci vei putea aprecia cu adevărat canapeaua Granada ce inspiră calitate, frumusețe și rafinament. De asemenea, vei putea observa grija față de detalii: pielea sau țesătura de calitate superioară, încrustațiile în lemn masiv, capitonajul atent executat. În cazul în care dorești un plus de funcționalitate, la cerere ea poate fi realizată și cu mecanism special de extensie. Te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a stabili împreună aceste detalii.

Descarcari

Schițe colecția GRANADA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (28.44KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.