Canapea GRAND
  • Stoc epuizat

Canapea GRAND

Îți plac luxul și eleganță pe care lemnul masiv și piele le oferă? Atunci îți va plăcea și Canapeaua Grand, un model clasic de canapea, realizat în stil flamand. Design-ul și capitonarea sunt concepute special pentru interioare luxoase, unde fiecare detaliu contează și este apreciat. De asemenea, trebuie menționat faptul că elementele decorative sunt lucrate manual, fiind executate cu ajutorul unor ținte suflate cu bronz. Aceste detalii scot în evidență faptul că vorbim despre un model cu adevărat spectaculos. Te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Descarcari

Schițe colecția GRAND

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (43.81KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.