Colțar GRAND
  • Stoc epuizat

Colțar GRAND

Canapeaua de tip colțar ce face parte din colecția Gran este realizată din lemn masiv și piele fiin special concepută pentru camerele de zi spațioase, nobile sau pentru recepțiile de firmă sau hoteluri. Indiferent de spațiul unde este amplasat, acest colțar oferă un aer de eleganță și rafinament. Elementele decorative, lucrate manual, în lemn, contribuie, de asemenea, la acest lucru. Cu siguranță este un model de lux ce va fi apreciat de cei ce iubesc bunul gust. Te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Descarcari

Schițe colecția GRAND

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (43.81KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.