Canapea MALAGA
  • Stoc epuizat

Canapea MALAGA

Canapeaua Malaga este special concepută pentru a răspunde și celor mai stricte cerințe. Este realizată din piele de calitate, moale dar în același timp rezistentă, cu baza din lemn masiv, fiind o îmbinare perfectă între stil, eleganță și confort. Se va integra perfect în living-ul sau biroul tău, oferind un aer nobil. Te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Descarcari

Schițe colecția MALAGA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (19.58KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.