Fotoliu MALAGA
  • Stoc epuizat

Fotoliu MALAGA

Fotoliul Malaga poate reprezenta o piesă de mobilier confortabilă și practică pentru biroul tău, sau un element de oferă o notă de eleganță și stil camerei tale de zi, singur sau împreună cu canapeaua din aceeași gamă. Este complet personalizabil motiv pentru care te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea ca să alegem împreună detaliile cele mai potrivite.

Descarcari

Schițe colecția MALAGA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (19.58KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.