Canapea ROCOCCO

Canapea ROCOCCO

Stilul rococo este caracterizat de opulență, de bogăția și varietatea detaliilor și a ornamentelor, elemente ce se regăsesc și în design-ul canapelele Rococo. Este potrivită pentru spațiile elegante, clasice, unde designul dorește să impresioneze prin bogăția ornamentației, atenția față de detalii și bunul gust. Adevărații cunoscători și iubitori ai acestui stil, o vor putea aprecia cu adevărat. Elementele decorative sculptate în lemn, modelul de capitonaj, forma și materialul folosit contribuie la realizarea unei imagini cu adevărat fantastice. Trebuie să știi că, dincolo de aspectul estetic, această canapea aduce un plus și prin gradul ridicat de confort pe care îl oferă. Te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.