Fotoliu ROCOCCO

Fotoliu ROCOCCO

Poți aduce chiar acum aerul francez boem în spațiul tău. Fotoliul Rococo, cu detaliile atent sculptate în lemn și materialul atent ales, adus din Italia, aduce nota de eleganță și opulență pe care cunoscătorii stilului o vor iubi. Acest fotoliu tapisat poate fi integrat în designul camerei de zi, a unei biblioteci sau al unui birou, singur sau împreună cu canapeaua din aceeași colecție. Te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.