Canapea SENATOR

Canapea SENATOR

Canapeaua Senator a fost special creată pentru cei ce cunosc și apreciază mobilierul, de lux. Întreaga colecție este realizată în stil clasic, folosind numai piele naturală și cusături fine, atent executate, pentru a păstra calitatea acesteia. Dacă apreciezi obiectele de mobilier care crează o atmosferă nobilă dar îți oferă și confort, canapeaua Senator este alegerea ideală. Se va potrivi perfect într-o cameră de zi cu mobilier din lemn masiv sau într-un birou elegant. 

Te așteptăm în magazinul de mobilă Moldowood din București, zona Ghencea sau te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a-ți prezenta întreaga noastră gamă de canapele și mobilier de lux și a alege cele mai potrivite piese de mobilier pentru spațiul tău.

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.