Canapea SALERNO

Canapea SALERNO

Îți place mobila de lux, elegantă ce oferă un aer nobil spațiului tău? Atunci te asigurăm că vei îndrăgi canapeaua Solerno. Autenticitatea și rafinamentul sunt atribute ce definesc această colecție. Fiecare detaliu este lucrat cu multă atenție.

Te așteptăm să ne vizitezi în showroom-ul nostru de mobilier de lux din lemn masiv, aflat în București, zona Ghencea, pentru a personaliza acest model de canapea și a-ți prezenta întreaga colecție de mobilier lucrat manual.

Descarcari

Schițe colecția SALERNO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (22.35KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.