Canapea SONATA

Canapea SONATA

Modelul de canapea Sonata este un bun reprezentant al mobilierului de lux, clasic și elegant, ce contribuie la realizarea unei atmosfere calde și romantice, aducând un plus de rafinament oricărui spațiu, fie că vorbim de cameră de zi, living sau birou. Pentru că fiecare element component al colecției este tapițat cu țesătură bogată, aleasă de client te așteptăm în showroom-ul nostru de mobilier de lux din lemn masiv pentru a personaliza canapeaua Sonata astfel încât ea să se integreze perfect în spațiul tău. Și nu uita - noi suntem cel mai bun partener atunci când ai nevoie de un producător de mobilier tapițat!

Descarcari

Schițe colecția SONATA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (68.89KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.