Fotoliu TRIUMF

Fotoliu TRIUMF

Fotoliul Triumf este un fotoliu elegant, clasic ce poate fi achiziționat singur sau împreună cu canapeaua din aceeași colecție. Cadrul este confecționat din lemn masiv, cu încrustații realizate manual, cu multă atenție iar pernele pot fi din piele de diferite culori (alb, crem, maro). Pe lângă design-ul special, fotoliul Triumf este și foarte confortabil. Așezat în birou poate constitui un loc special, numai al tău, unde te poți relaxa și citi o carte interesantă.

Vinco chiar acum în showroom-ul nostru de mobilier de lux din lemn masiv, aflat în București, zona Ghencea, pentru a personalliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.