Canapea extensibilă ROYAL

Canapea extensibilă ROYAL

În concordanță cu numele pe care îl poartă, canapeaua Royal a fost special concepută pentru nobilul din dvs. Designul masiv dar elegant și decorațiunile din cristale Swarowski transformă această canapea într-o piesă specială de mobilier ce va completa perfect ambianța unei camere de zi cu atmosferă regală.

Vă rugăm să ne contactați telefonic sau vă așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a putea comanda acest model clasic.

Descarcari

Schițe colecția ROYAL

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (135.06KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.