Canapea extensibilă CORAL

Canapea extensibilă CORAL

Sunteți în căutarea unei canapele elegante dar în același timp minimaliste pentru sufrageria dvs.? Vă putem spune, cu siguranță, că tocmai ați găsit-o. Canapeaua Coral este ideală pentru dvs. dacă iubiți stilul și simplitatea. Aceasta este realizată din piele de o calitate net superioară, încadrându-se în categoria mobilierului de lux însă nu ocupă mult spațiu iar design-ul îi permite integrarea într-o cameră de zi modernă. 

Contactați-ne chiar acum sau veniți în showroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea pentru a vă ajuta să personalizați acest model, ea fiind disponibilă în mai multe variante de culori, printre care verde și maro.

Descarcari

Schițe colecția CORAL

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.58KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.