Canapea APOLLO LUX

Canapea APOLLO LUX

Stil, eleganță și lux? Sunt atribute ce definesc perfect canapeaua Apollo Lux. Realizată din lemn masiv de stejar, ea răspunde chiar și celor mai rafinate cerințe. Unicitatea ei este dată și de elementele sculptate manual în lemn și de cele decorative, executate cu ajutorul unei ținte suflete cu bronz. Prin urmare, canapeaua Apollu Lux se va potrivi perfect în sufrageriile ce doresc să emane un ambient select, amintind de atmosfera din conacele de odinioară. Pielea naturală, de origine italiană, completează perfect design-ul.

În plus, canapeaua Apollo Lux este și extrem de utilă, ea având un sistem de extensie cu lamele ortopedice.

Descarcari

Schițe colecția APOLLO LUX

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (113.31KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.