Canapea BLUES cu extensie

Canapea BLUES cu extensie

Sufrageria ta este generoasă, oferindu-ți posibilitatea de a contura un spațiu prietenos de relaxare? Atunci îți propunem canapeaua BLUES cu extensie. Design-ul este este simplist dar foarte elegant, modelul fiind unul funcțional. Te poți relaxa pe această canapea în timp ce urmărești un film sau un documentar interesant sau citești cartea preferată. Fiind o canapea cu tapiserie din stofă, de 3 locuri plus extensie, îți oferă confortul pe care ți-l dorești, contribuind la starea ta de bine. Modelul pornește de la prețul de 6 220 lei. 

Contactează-ne sau vino în showroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea pentru a te ajuta să personalizezi acest model.

Descarcari

Schițe colecția BLUES

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (91.75KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.