Canapea Piele naturala | Canapea Cardinal

Canapea CARDINAL

Eleganță, stil și conform? Sunt atribute ce caracterizează canapeaua Cardinal, o canapea clasică, realizată în stil flamand. Dacă ești genul de persoană atentă la detalii pentru care fiecare aspect contează, vei aprecia grija cu care este lucrată și o vei considera un model special dedicat spațiilor luxoase. Sunt multe elemente care o transformă într-o canapea remarcabilă, printre acestea menționând lemnul masiv de stejar din care este confecționată, capitonajul, elementele decorative executate cu ajutorul unor ținte suflate cu bronz și nu în ultimul rând elementele sculptate manual în lemn. Pentru că întotdeauna ne place să îmbinăm plăcutul cu utilul, este și o canapea cu un sistem special de extensie.

Contactează-ne chiar acum sau vino în showroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea pentru a te ajuta să personalizezi acest model, canapeaua fiind disponibilă în mai multe culori și configurații.

Descarcari

Schițe colecția CARDINAL

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (302.53KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.