Canapea Fixa | Canapea Tapitata Arcadia🎗

Canapea ARCADIA

Dacă ești adeptul mobilierului de lux din lemn și îți dorești o canapea elegantă dar care să respecte un stil minimalist, avem soluția ideală pentru tine: canapeaua Arcadia. Cadrul este realizat din lemn masiv, sculptat manual iar tapiseria este confecționată folosind țesături de producție italiană, de înaltă calitate. Este recomandată atât pentru spațiile mai puțin generoase în care vrei să aduci o notă de eleganță dar și pentru sufrageriile spațioase unde poți crea un colț special unde să îți bei în tihnă un ceai, în timp ce te relaxezi.

Canapeaua Arcadia este disponibilă în două versiuni care se pot integra, cu ușurință, în sufrageria ta!

Vino-o chiar acum în showroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea, pentru a alege varianta potrivită pentru tine.

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.