Canapea BLUES

Canapea BLUES

Ai ales un stil modern, contemporan pentru camera ta de zi și ai nevoie de un mobilier special? Avem soluția potrivită pentru tine astfel încât să îmbini utilul cu plăcutul, realizând o zonă de relaxare specială. Canapeaua BLUES are un design simplist dar extrem de elegant, ce se caracterizează printr-un număr minim cu cusături decorative. Este, de asemenea, un model funcțional.

Tapiseria este realizată din stofă ceea ce o face potrivită pentru sufragerii sau camere de zi.  (notă: culoare albă sau există o gamă de stofă - ar fi important de menționat)

Poți opta pentru o versiune a canapelei BLUES cu două locuri (pret ce pornește de la 3 350 lei) sau cu trei locuri (preț ce pornește de la 3 560 lei).

Descarcari

Schițe colecția BLUES

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (91.75KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.