Canapea BRISTON

Canapea BRISTON

O sufragerie modernă dar elegantă, în stilul unui piano bar? Un birou în care stilul și luxul se îmbină și în care dorești să realizezi un spațiu relaxant pentru citit? Canapeaua Briston este soluția ideală pentru tine. Are un design special, clasic, cu model capitonat și elemente personalizabile. Da, culoarea o poți alege chiar tu dacă ne contactezi acum sau ne faci o vizită în shoroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea.

Descarcari

Schițe colecția BRISTON

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (164.88KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.