Fotoliu GRANADA
  • Stoc epuizat

Fotoliu GRANADA

Fotoliul din colecția Granada a fost conceput de designeri pentru birourile sau camerele de zi de lux, unde se doresc a fi folosite elemente de mobilier din lemn masiv, elegante și impunătoare. Se poate achiziționa singur sau poate veni în completarea canapelelor din aceeași gamă. Pentru a stabili configurația potrivită, te așteptăm la magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea sau te rugăm să ne contactezi telefonic.

Descarcari

Schițe colecția GRANADA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (28.44KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.