Fotoliu GRAND
  • Stoc epuizat

Fotoliu GRAND

Fotoliul Grand se integrează perfect în orice tip de spațiu ce se dorește a fi unul clasic și elegant. Poate fi achiziționat sigur sau împreună cu una dintre cele două canapele din colecție, aducând un aer aristocratic indiferent că vorbim de un birou, o bibliotecă, o cameră de zi sau de recepția unui hotel. Acest model reliefează grija față de detalii, elementele din lemn masiv fiind, de exemplu, sculptate manual. Te rugăm să ne contactezi telefonic sau te așteptăm în magazinul nostru de mobilă de lux din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model astfel încât să se integreze perfect în spațiul tău.

Descarcari

Schițe colecția GRAND

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (43.81KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.