Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Moldwood.ro (moldwood.ro). 

Site-ul Moldwood.ro (moldwood.ro) este operat de societatea MOLDWOOD SRL, cu sediul in Bdul. Ghencea 126-132, Sector 6, Bucuresti, CUI 35916788, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/5005/2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Moldwood.ro (moldwood.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si moldwood.ro (moldwood.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Administratorul moldwood.ro (moldwood.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Moldwood.ro (moldwood.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Moldwood.ro (moldwood.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Moldwood.ro (moldwood.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Livrare

Produsul comandat se poate ridica direct din showroom sau poate fi livrat la adresa dorită, contra cost. Pentru detalii privind opțiunile de livrare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0743 398 597 de luni până vineri de la 10.00 - 20.00, sâmbătă de la 10.00 - 17.00 și duminică de la 10.00 - 15.00.

Retur

Pentru returnarea produselor, clientul ne informează cu privire la decizia de retur prin mail la adresa sales@moldwood.ro sau la numărul de telefon 0743 398 597. În termen de 48 de ore lucrătoare de la transmiterea notificării, Moldwood va transmite pe e-mail număr de înregistrare și detalii cu privire la solicitarea primită. Returul este posibil numai în condițiile în care acesta a fost transmis în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Rambursarea sumelor achitate de către clienții care doresc retur și care au respectat termenul de notificare din paragraful anterior, se va face în cel mult 14 zile de la data procesării cererii de retur.

Verificarea produsului

La livrarea mobilei verificaţi cu atenţie integritatea pieselor componente, prezenţa accesoriilor, a culorii comandate de Dumnevoastră şi corespunderea acesteia întocmai cu solicitarea Dumneavoastră. Dacă aţi depistat lipsa unei anumite părţi componente (accesorii, rafturi, piese etc) vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră de email: sales@moldwood.ro.

Montarea mobilei

Montarea mobilei se efectuează în strictă conformitate cu instrucţiunea de montare care este în set cu mobilierul.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Moldwood.ro (moldwood.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Moldwood.ro (moldwood.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sales@moldwood.ro