Noptiera Dormitor cu Sertare | Noptiera Alba din Lemn -Verona✨

Noptieră VERONA

Noptiera Verona este pregătită să ofere un aer elegant și prietenos dormitorului tău.Este realizată din lemn masiv, nu ocupă foarte mult loc însă oferă spațiu suficient de depozitare. Poți așeza pe ea o veioză iar în sertare își regăsesc locul obiectele utile seara (telecomanda, cartea preferată, etc). Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a o personaliza împreună și a-ți prezenta toată colecția noastră de mobilier de lux din lemn masiv.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.