Pat Matrimonial din Lemn 160x200 cm | Pat Verona cu Tablie Tapitata

Pat VERONA

Patul Verona, realizat din lemn masiv, crează o atmosferă prietenoasă și oferă o notă de eleganță dormitorului tău. Este un pat potrivit pentru două persoane. Ne-am dorit să fie cu adevărat util pentru tine așa că poți alege între versiunea simplă și cea cu ladă de depozitare.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier de lux din lemn masiv și personaliza piesele alese.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.