Șifonier FIRENZE

Șifonier FIRENZE

Șifonierul Firenze este o piesă de mobilier clasic, realizată cu multă atenție pentru detalii și responsabilitate față de clienți. Inserțiile aurii, elementele sculptate în lemn și cele decorativ îi oferă un aer elegant, nobil. Dormitorul tău va părea că face parte din conacele nobililor italieni. Oglinzile de pe cele două uși din centru vor face dormitorul tău mai luminos și mai mare. De asemenea, vor fi foarte practice atunci când vei vrea să îți studiezi imaginea înainte de plecare.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier de lux din lemn masiv și a alege piesele cele mai potrivite pentru spațiul tău.

Descarcari

Schițe colecția FIRENZE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.41MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.