Pat FIRENZE

Pat FIRENZE

Un pat confortabil dar extrem de elegant, care să ofere un aer nobil dormitorului tău? Atunci îți recomandăm să alegi patul Firenze ce are un design clasic, impunător, fiind realizat din lemn masiv de fag. Însoțit de cele două noptiere din gamă, va fi colțul tău preferat de relaxare.

Poți alege varianta tapisată sau netapisată așa că te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a discuta și a construi împreună configurația optimă pentru dormitorul tău.

Descarcari

Schițe colecția FIRENZE

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (3.41MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.