Șifonier BAROCCO

Șifonier BAROCCO

Șifonierul Barocco este un șifonier clasic, cu un design excepțional în stil baroc, din lemn masiv, cu încrustații lucrate manual. Ornamentele aurii îi oferă un notă de eleganță și distincție. Oglinda contribuie la crearea unui spațiu mai generos și mai luminos. Se poate spune despre el că este un adevărat obiect de artă.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a personaliza modul interior de organizare a șifonierului și a vedea toată colecția noastră de mobilier clasic din lemn masiv.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.