Etajeră BAROCCO

Etajeră BAROCCO

Etajera Barocco îți oferă un spațiu suplimentar de depozitare în timp ce păstrează același design special, baroc, al colecției. Este realizată din lemn masiv, cu detalii și încrustații lucrate manual.

Organizarea interioară se poate personaliza (polițe, sertare, etc.) așa că te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru alege accesoriile pentru mobilă provenite din Italia și a vedea toată colecția noastră de mobilier lucrat manual.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.