Noptieră BAROCCO

Noptieră BAROCCO

Noptiera Barocco își va găsi un loc perfect lângă patul din aceeași colecție, oferindu-ți un spațiu util de depozitare. Realizată din lemn masiv, având încrustații lucrate manual și un design ce respectă trăsăturile silului baroc, ea impresionează prin eleganță, conferind un aer nobil dormitorului tău.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier clasic, de lux, din lemn masiv și a contura configurația potrivită pentru dormitorul tău.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.