Oglindă BAROCCO

Oglindă BAROCCO

Această oglindă, cu un design fermecător și cadru din lemn masiv, cu ornamente și inserții auriu va oferi dormitorului tău o notă aparte de eleganță și rafinament. Contribuie la creșterea luminozității din dormitor și la crearea senzației de spațialitate.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier clasic din lemn masiv și a alege cele mai potrivite piese pentru dormitorul tău.

Descarcari

Schițe colecția BAROCCO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.47MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.