Noptieră BELLAGIO

Noptieră BELLAGIO

Patul Bellagio vine însoțit de noptiera cu același nume ce se va dovedi un obiect mic de mobilier extrem de util având în vedere spațiul de depozitare oferit. Dacă vă place să citiți înainte de culcare, este locul perfect pentru a așeza o veioză și a păstra cărțile preferate. Păstrează același design simplist, cu linii drepte, clare.  Mânerele sunt special alese făcând parte din categoria de accesorii de mobilă din Italia.

Te așteptăm în magazinul de mobilă  Moldowood din București, zona Ghencea pentru a vedea toată colecția noastră de mobilier clasic din lemn masiv și a alege cele mai potrivite piese pentru dormitorul tău.

Descarcari

Schițe colecția BELLAGIO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.68MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.