Comodă BELLAGIO

Comodă BELLAGIO

Comoda Bellagio respectă design-ul simplist al gamei, cu linii drepte și forme regulate. Este realizat din lemn masiv, de culoare albă. Spațiul de depozitare cuprinde două sertare mici și trei sertare mari astfel încât să poți organiza și păstra, fără probleme, obiectele personale.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a-ți prezenta toată colecția noastră de mobilier clasic din lemn masiv, lucrat manual și accesoriile de mobilă aduse special din Italia.

Descarcari

Schițe colecția BELLAGIO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.68MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.