Comoda cu Sertare - Living sau Dormitor | Comoda Milano ECO❤️‍🔥

Comodă MILANO ECO

Comoda Milano Eco este o comodă elegantă, realizată din lemn masiv, perfectă pentru cei ce iubesc mobilierul clasic. Accepta provocarea de a-ți decora dormitorul cu stil și alege o colecție realizată cu multă atenție pentru detalii. Nu am uitat nici de componenta practică astfel încât comoda este compartimentată în așa fel încât să îți ofere suficient spațiu de depozitare.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a-ți prezenta întreaga noastră colecție de mobilă clasică din lemn masiv. Toate piesele noastre de mobilă sunt lucrate manual iar accesoriile de mobilă provin din Italia.

Descarcari

Schițe colecția MILANO ECO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.