Pat MILANO ECO

Pat MILANO ECO

Preferi mobila clasică, realizată din lemn masiv, ce oferă eleganță dormitorului tău? Atunci patul Milano Eco este alegerea perfectă. Cu un design minimalist, el impresionează prin atenția față de detalii și prin finisajul special al lemnului. Este perfect pentru dormitoarele ce nu oferă un spațiu generos dar care dorești să aibă stil și să inspire.

Te așteptăm în magazinul de mobilă Moldowood din București, zona Ghencea pentru a-ți prezenta întreaga noastră colecție de mobilă clasică și de lux, din lemn masiv. Toate piesele noastre de mobilă sunt lucrate manual iar accesoriile de mobilă provin din Italia.

Descarcari

Schițe colecția MILANO ECO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.