Pat MALIBU

Pat MALIBU

Îți place mobila din lemn dar îți dorești un design modern, minimalist? Am realizat patul Malibu special pentru tine. Lucrat cu atenție, el îți va aduce odihna și relaxarea după o zi lungă și obositoare, integrându-se perfect în cadrul oricărui tip de dormitor.

Te așteptăm în magazinul de mobilă Moldowood din București, zona Ghencea pentru a-ți prezenta întreaga noastră colecție de mobilier din lemn și a alege cea mai potrivită configurație pentru dormitorul tău.

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.