Noptieră MALIBU

Noptieră MALIBU

Noptiera Malibu este realizată din lemn și respectă designul modern, minimalist al colecției. Poți așeza pe ea o veioză cu un model contemporan pentru a oferi dormitorului mai multă personalitate. Spațiul de depozitare este generos, putând avea în apropierea patului cartea preferată sau telecomanda.

Te așteptăm în magazinul de mobilier de lux din lemn, Moldowood, aflat în București, zona Ghencea pentru a-ți prezenta întreaga noastră colecție de mobilier din lemn sau lemn masiv și a alege cea mai potrivită configurație pentru dormitorul tău.

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.