Suport TV MALIBU

Suport TV MALIBU

Îți dorești că înainte de a adormi să urmărești emisiunea preferată? Ești cinefil? Atunci, cu siguranță, îți vei dori un televizor în dormitor. Noi am creat suportul perfect pentru TV. Din lemn, cu un design minimalist dar modern, el se va integra perfect în dormitorul tău, alături de celelalte piese de mobilier din colecție.

Te așteptăm în magazinul de mobilă Moldowood din București, zona Ghencea pentru a-ți prezenta întreaga noastră colecție de mobilier din lemn și lemn masiv, mobilier lucrat manual și accesorii de mobilă din Italia.

Descarcari

Schițe colecția MALIBU

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (1.14MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.