Pat MUSA

Pat MUSA

Patul Musa este realizat din specii tari de lemn de frasin și fag. Tapiseria și capitonajul îl fac un reprezentant demn al stilului clasic în timp ce liniile simple îi oferă o notă de modernitate. Este un pat de două persoane ce se va integra perfect în orice tip de dormitor.

Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a personaliza împreună acest model și a-ți prezenta întreaga noastră gamă de mobilier din lemn și lemn masiv.

Descarcari

Schițe colecția MUSA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (793.04KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.