Pat MUSA cu ladă

Pat MUSA cu ladă

Îmbină utilul cu plăcutul alegând patul Musa cu ladă. Design-ul special îmbină stilul clasic cu cel contemporan prin utilizarea capitonajului și a tapiseriei cu liniile simple. Este un pat de două persoane, realizat din specii tari de lemn de frasin și fac, cu ladă de depozitare perfectă pentru perne și lenjerii.

Te așteptăm în magazinul de mobilă Moldowood din București, zona Ghencea pentru a personaliza acest model și a-ți prezenta întreaga noastră colecție de mobilier din lemn.

Descarcari

Schițe colecția MUSA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (793.04KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.