Dulap uși glisante VERONA

Dulap uși glisante VERONA

Îți dorești un șifonier cu linii clasice dar care să includă și elemente moderne, precum ușile glisante? Avem soluția potrivită pentru tine. Șifonierul Verona, realizat din lemn masiv, oferă stabilitatea și eleganța unui șifonier clasic însă te ajută și să economisești spațiu. Te așteptăm în showroom-ul Moldowood din București, zona Ghencea pentru a personaliza spațiul interior al șifonierului și a vedea toată colecția noastră de mobilier de lux din lemn masiv.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.