Etajeră VERONA

Etajeră VERONA

Creați amenajări interioare spectaculoase pentru locuința dvs. încorporând și o etajeră din colecția Verona de la Moldwood.

Această etajeră în stil clasic este o piesă de mobilier lux lemn masiv ce îmbină caracterul util cu eleganța și rafinamentul unei piese clasice. Culorile deschise întotdeauna au darul de a lumina spațiul și de a crea amenajări interioare demne de admirat.

Achiziționați etajera Verona și creați o locuință practică dar și elegantă în același timp. În funcție de ce alegeți, finisaje, accesorii sau materiale, prețul poate să se modifice pentru aceste piese realizate la comandă.

Descarcari

Schițe colecția VERONA

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (2.39MB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.