Fotoliu CORAL
  • Stoc epuizat

Fotoliu CORAL

O cameră de zi modernă și elegantă? Un colț de relaxare în dormitor sau birou unde să poți citi, în liniște, o carte? Fotoliul Coral este alegerea perfectă. Realizat din piele de calitate superioară, el are un design atrăgător, fiind și deosebit de confortabil. Este disponibil în mai multe culori așă că te rugăm să ne contactezi chiar acum sau să vii în showroom-ul nostru de mobilier din București, zona Ghencea, unde consilierii noștri te vor ajută să iei cea mai bună alegere.

Descarcari

Schițe colecția CORAL

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (4.58KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.