Fotoliu MONACO

Fotoliu MONACO

Eleganță, stil și bun gust sunt cele trei caracteristici ale fotoliului Monaco din colecția cu același nume de la Moldwood.

Acest fotoliu este o piesă de mobilier lemn masiv care va completa perfect orice încăpere amenajată în stil clasic și elegant. Fotoliile reprezintă piese de mobilă clasică lemn care pot să completeze în mod armonios chiar și un birou.

Aceste piese de mobilier lemn masiv pot să fie realizate la comandă și, în funcție de accesoriile, finisajele și materialele alese, pretul poate să se modifice.

L 607 * d 539 * h 1045

Descarcari

Schițe colecția MONACO

Colecțiile conțin mai multe produse decât cele afișate pe site. Pentru a vedea mai multe produse descărcați fișierul ”Schițe” de pe linkul de mai sus.

Descarcari (250.05KB)

Ofertă personalizată

Pentru a primi prețul exact al articolului dorit apăsați butonul CEREȚI O OFERTĂ sau contactați-ne la numărul de telefon 0743.398.597.

Executăm comanda în termen de 45 de zile, iar transportul și montajul sunt contra cost.

  

Țesături, piele, finisaje

Alegeți stilul potrivit nevoilor dvs. din gama noastră de țesături, piele și finisaje. Pe acest link găsiți doar o parte din materialele disponibile. Vă așteptăm în showroom pentru a consulta tot paletarul sau ne puteți contacta telefonic, la 0743.398.597, pentru orice întrebări și detalii.